Sunday, August 24, 2008

Kimi's Laugh

video

Yang suka gelak - gelak ni namanya Kimi. Tak ingat nama penuh dia. Umur dia 4 tahun. Yang abg dia ni namanyer Umar, budak kelas aku, 4 Satria. Yang kecik sekali ni, namanya Iman. Umur baru setahun lebih. Anak salah seorang cikgu kat sekolah aku ni.

Masa ni kat bilik rawatan masa hari UPSR Kuarantin. Dia orang tengah ber'experience' dengan software YouCam kat laptop aku. Saja suruh dia orang main laptop supaya dia orang tak kacau mak dia orang.

Aku suka betul dengar gelak budak ni. hehe. Bila dengar rasa terhibur jer. Kita pun rasa nak tergelak gak. Hehe




Saturday, August 23, 2008

UPSR Kuarantin - SKTD2


Picture Credit : UPSR

Fuhhh, just finish from the school program - UPSR Kuarantin for 4 days and 3 nights.
Even though it was tiring but I really enjoying it. It was a great experience.

I learn a lot of things.
I gain a lot of experience.
I feel closer to my friends.
I feel closer to the students.
I feel closer to the teachers.
I feel closer to the school.

Rasa-rasanya berbaloi berkorban cuti for the school.


Thursday, August 21, 2008

Cutiku Bukan Cutiku

Picture Credit : Cuti

Huhuhu. Cuti sekejap jer.
Ni dah kat Johor balik :(

Ada program kuarantin upsr sampai Sabtu.

Bak kata kawanku...cutiku bukan cutiku :(

Saturday, August 2, 2008

Gambar - Gambar Praktikum


Ini tempat kiteorang lepak - lepak bagi cikgu - cikgi praktikal. Kat sini lah kiterorang tanda buku, tulis buku rph, discuss, surf internet dan borak - borak sesama kiterorg. Ini macam 'port' kiterorang lah.

p/s: Sebelah ni yang pakai baju putih ni bukan misi aka nurse gigi ker apa yer. Dia ni salah sorang cikgu praktikal sama ngan aku gak. (Saja jer nak bgtahu, nanti ada yg confuse lak. Hehehe :p )


Setiap hari Rabu, kiterorg kena pakai mengikut unit beruniform masing - masing. Kalau compare ngan cikgu - cikgi praktikal yang lain, aku bangga berpakaian KRS (Kadet Remaja Sekolah) lagi berpangkat leftenan muda ni (hehe, baca dgn nada riak yer! Lalala~ ).

p/s: Yang sebelah aku ni, cikgu pengakap yer. Dia sama dengan 'misi aka nurse gigi' memang selalu dengkikan pakaian KRS aku ini.


Ini gambar pagi tadi. Ini first time kiterorangg attend kokurikulum kat sekolah. Jangan dengki yer! Boleh pakai baju biasa masa kokurikulum.

p/s: Budak-budak yang ceria lagi excited ni pelajar - pelajar tahun 3. TKRS (Tunas Kadet Remaja Sekolah) baru sahaja diperkenalkan kat sekolah ni. Jadi hanya budak tahun 3 jer yang terlibat dengan persatuan ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...